Vila-real

Vila-real en el teu mòbil.

Vila-real. App para GETAFE

Características de Vila-real

Imagen 1 Vila-real
imagen 2 Vila-real
imagen 3 Vila-real
imagen 4 Vila-real
imagen 5 Vila-real

L’Ajuntament de Vila-real desenvolupa aquesta aplicació per a acostar a ciutadans la informació d’utilitat del municipi, guies de serveis, telèfons i adreces d’interès, horaris, farmàcies de guàrdia, notícies d’actualitat, l’agenda d’esdeveniments i els bàndols municipals. Gràcies a la Bústia Ciutadana tots podem participar per a millorar Vila-real informant de qualsevol incidència i enviant les nostres queixes i suggeriments a través del APP. Trau una foto i envia-la a l’Ajuntament per a documentar la teua proposta. L’ajuntament de Vila-real mes prop de tí.

La aplicacion Vila-real que mejor te puede ir en GETAFE

Descárgate Vila-real para disponer de toda la información en la ciudad de GETAFE. Esta app para móvil te parecerá muy útil y seguro que te va de maravilla.

App sencilla y directa . Descárgala y disfruta.

¿No has encontrado la app que quieres? Prueba Vila-real para GETAFE que seguro que te va muy bien. Encontramos las mejores apps en cada municipio para que te resulten útiles.

Esta app la han descargado 64 usuarios

La aplicación Vila-real tiene una nota media de 4,1

¡Descarga la aplicacion Vila-real sin demora!

Consiguete sin gasto alguno esta utilidad móvil de GETAFE y maneja todas las finalidades y funcionalidades que este programa te ofrece.

Aplicación móvil Vila-real

Mira estas herramientas de GETAFE que te pueden gustar