À Punt

Accedeix a tots els continguts d’À Punt Mèdia, l’espai públic de comunicació valencià.

À Punt. App para GIRONA

Características de À Punt

Imagen 1 À Punt
imagen 2 À Punt
imagen 3 À Punt
imagen 4 À Punt
imagen 5 À Punt

Ací tens al teu abast les emissions en directe de ràdio i televisió, així com tots els continguts de vídeo i podcast d’À Punt a la carta. Registrar-se en À Punt és debades. Amb el teu compte pots accedir a continguts únics d’À Punt, com ara: – Notícies: tota la informació sobre societat, política, economia, cultura i món del teu mitjà de comunicació de referència. – Esports: les informacions actualitzades al moment sobre tot l’esport valencià i del món. Pilota, futbol, bàsquet i tota l’actualitat poliesportiva. – Programes: descobreix tots el programes d’À Punt. Actualitat, humor, història, literatura, música, gastronomia, cultura i molt més. – Sèries i documentals per a tota la família. Entra i registra’t debades. Podràs accedir a tots els continguts en exclusiva per a tota la família. Descarrega’t À Punt, registra’t i podràs desar els teus continguts favorits i accedir-hi en tots els dispositius. Quan vulgues i on vulgues!

La aplicacion À Punt que te irá perfecta en GIRONA

Si estás visitando GIRONA o estás pensando en vivir allí, obtiene gratis esta útil app para tu móvil. La gran mayoría de usuarios la sugieren y presumiblemente te gustará.

Seguro que esta sea una de las aplicaciones más desconocidas de Entretenimiento en GIRONA, pero seguro que cuando la descubras no podrás vivir sin ella.

¿No has encontrado la utilidad que necesitas? Descarga À Punt para GIRONA que seguro que te va como la seda. Seleccionamos para tí las mejores utilidades en cada municipio para que te resulten útiles.

Esta app la han descargado 506 usuarios

La aplicación À Punt tiene una nota media de 4,0

¡Hazte con la aplicacion À Punt con rápidez!

Descargate sin pagar nada esta app móvil de GIRONA y navega por todas las cualidades y funcionalidades que este programa te ofrece.

Aplicación móvil À Punt

Otras herramientas de GIRONA que seguro que te resultan útiles