Banyoles

L’app Banyoles posa a l’abast dels veïns i veïnes de Banyoles un nou canal d’informació i comunicació amb l’Ajuntament.

Banyoles. App para GIRONA

Características de Banyoles

Imagen 1 Banyoles
imagen 2 Banyoles
imagen 3 Banyoles
imagen 4 Banyoles
imagen 5 Banyoles

Un canal bidireccional a través del qual la ciutadania coneix tota la informació municipal, però a través de la qual també pot fer tràmits, sol·licitar cita prèvia per fer tràmits presencials a l’ajuntament o enviar queixes, suggeriments o propostes a través de l’apartat Altaveu ciutadà. A l’app hi trobareu les notícies de l’actualitat municipal, l’agenda d’activitats culturals, esportives o turístiques, les xarxes socials de l’ajuntament, informació del municipi amb la descripció de serveis municipals i els principals punts d’interès o l’enllaç a la seu electrònica o al portal de transparència.

La aplicacion Banyoles que te ayudará en GIRONA

Aplicación imprescindible para tu móvil que cuenta con características muy sencillas y de gran utilidad para en GIRONA.

Esta app para android cumple perfectamente con su función así que descárgala en tu smartphone de forma gratuita y obtén todo lo que pides.

Hay muchas utilidades de Herramientas disponibles para probar. Nosotros hemos probado las más descargadas y te recomendamos las que mejor funcionan en GIRONA. Instala Banyoles y olvídate de buscar más.

Esta app la han descargado 5 usuarios

La aplicación Banyoles tiene una nota media de 3,2

¡Obtén la aplicacion Banyoles fácilmente!

Instálate de forma gratuita esta herramienta móvil de GIRONA y aprovecha todas las características y funcionalidades en tu móvil.

Aplicación móvil Banyoles

Buscas algunas otras herramientas de GIRONA a ver si te gustan