Bàsquet Girona

Tot el que has de saber del Bàsquet Girona a un clic! Descarrega’t la nova APP oficial per conèixer al club al detall i estar al cas de l’actualitat a l’instant.

Bàsquet Girona. App para GIRONA

Características de Bàsquet Girona

Imagen 1 Bàsquet Girona
imagen 2 Bàsquet Girona
imagen 3 Bàsquet Girona
imagen 4 Bàsquet Girona
imagen 5 Bàsquet Girona

Gaudiràs de tota la informació i continguts exclusius al teu dispositiu mòbil: – Sincronitza els teus carnet de soci i abonaments per a la temporada 2021-22 – Repassa les notícies, prèvies i cròniques del recorregut del primer equip en la LEB Or. – Consulta el calendari i la classificació de la primera fase de la competició. – Informa’t en tot moment de les estadístiques més rellevants dels partits del primer equip. – Coneix l’organigrama i el dia a dia dels equips de base del club.

Bàsquet Girona. La aplicación de Deportes en GIRONA que estabas buscando

Si estás pensando en ir GIRONA o estás pensando en acomodarte un tiempo en este lugar, descarga sin pagar nada esta maravillosa aplicación para tu móvil. La gran mayoría de usuarios la sugieren y seguramente le saques utilidad.

Utilidad sin complejidad y directa al grano. Instala y disfruta.

¿No has encontrado la app que querías? Descarga Bàsquet Girona para GIRONA que seguro que te va como esperas. Seleccionamos para tí las mejores aplicaciones en cada zona para que disfrutes.

Esta app la han descargado 13 usuarios

La aplicación Bàsquet Girona tiene una nota media de 4,5

¡Instala la aplicacion Bàsquet Girona sin falta!

Consiguete sin pagar nada esta herramienta móvil de GIRONA y maneja todas las facetas y funciones en tu pantalla.

Aplicación móvil Bàsquet Girona

Mira estas utilidades de GIRONA que han gustado mucho