Descobrint Girona

Amb aquesta app, podreu descobrir el patrimoni de la ciutat de Girona a través de sis itineraris culturals de temàtica diversa.

Descobrint Girona. App para GIRONA

Características de Descobrint Girona

Imagen 1 Descobrint Girona
imagen 2 Descobrint Girona
imagen 3 Descobrint Girona
imagen 4 Descobrint Girona
imagen 5 Descobrint Girona

Pels aficionats a la ficció cinematogràfica, l’itinerari Girona de gel i foc us revelarà el patrimoni que amaguen alguns escenaris de Joc de Trons, i Girona plató us mostrarà la ciutat i la seva història a través d’algunes de les pel·lícules que n’han fet part de la seva escena. La Força Vella us descobrirà part de la història dels jueus, fent un recorregut per l’antic recinte emmurallat de la ciutat. L’itinerari Rafael Masó us guiarà per les obres d’un dels arquitectes catalans més destacats de principis del segle XX. Finalment, dos itineraris d’art urbà segueixen el rastre dels murals de gran format realitzats durant els festival Milestone al Barri Vell i monar’T als barris de Santa Eugènia i Can Gibert del Pla. Quan completeu un itinerari, rebreu un premi per poder seguir gaudint de la història, l’arquitectura i l’art de la ciutat. Esteu a punt per descobrir Girona?

La app Descobrint Girona que te irá perfecta en GIRONA

App imprescindible para móvil que cuenta con características muy interesantes y de gran utilidad para usar en GIRONA.

Esta utilidad para android cumple perfectamente con su función así que utilizalá en tu teléfono android de forma gratuita y obtén todo lo que requieres.

Hay muchas utilidades de Viajes y guías disponibles para descargar. Nosotros hemos probado las más comentadas y te recomendamos las que tienen utilidad real para usar en GIRONA. Descárgate Descobrint Girona y no busques más.

Esta app la han descargado usuarios

La aplicación Descobrint Girona tiene una nota media de

¡Consigue la app Descobrint Girona con rápidez!

Instálate libre esta utilidad móvil de GIRONA y aprovecha todas las facetas y desempeños en tu dispositivo móvil.

Aplicación móvil Descobrint Girona

Mira estas herramientas de GIRONA muy útiles