Diari de Girona

Diari de Girona renova la seva app mòbil millorant el seu disseny perquè els lectors puguin navegar còmodament.

Diari de Girona. App para GIRONA

Características de Diari de Girona

Imagen 1 Diari de Girona
imagen 2 Diari de Girona
imagen 3 Diari de Girona
imagen 4 Diari de Girona
imagen 5 Diari de Girona

Entre les principals novetats hi ha la millora en la navegació. Ara, des del Menú horitzontal es podrà accedir a la Portada i també es podrà navegar fàcilment pels Serveis que ofereix l’app, així com tenir la informació d’última hora que es pot veure a «L’últim». Dins de les notícies hi navegació horitzontal que permet navegar entre els articles des del propi contingut, podent passar d’una informació a una altra ràpidament. A més, per fer l’experiència més fàcil i dinàmica, amb només punxar en el menú superior també es podrà consultar d’una ullada totes les seccions de l’app, podent navegar còmodament per elles i accedint així, als continguts que més s’adapten a les necessitats de cada lector. La visualització de notícies a portada també s’ha renovat, creant balcons de continguts per temàtiques en la portada de l’app adaptant-les als gustos dels usuaris i atenent a les seves necessitats informatives i de serveis.

Diari de Girona. La aplicación de Noticias y revistas en GIRONA que andabas buscando

Descarga Diari de Girona para disponer de datos de utilidad en la ciudad de GIRONA. La aplicación para móvil te resultará utilísima y seguro que te puede ayudar.

Puede ser que esta sea una de las apps más olvidadas de Noticias y revistas en GIRONA, pero seguro que cuando la conozcas no podrás estar sin usarla.

Hay muchas apps de Noticias y revistas disponibles para instalar. Nosotros hemos probado las más descargadas y te recomendamos las que tienen utilidad real para usar en GIRONA. Consigue gratis Diari de Girona y no busques más.

Esta app la han descargado 79 usuarios

La aplicación Diari de Girona tiene una nota media de 3,7

¡Obtén la aplicacion Diari de Girona en este momento!

Descargate libre esta aplicacion móvil de GIRONA y maneja todas las características y elementos en la palma de tu mano.

Aplicación móvil Diari de Girona

¿No te ha gustado? Elige otras aplicaciones de GIRONA a ver si te gustan