Empordà

Empordà renova la seva app mòbil millorant el seu disseny perquè els lectors puguin navegar còmodament.

Empordà. App para GIRONA

Características de Empordà

Imagen 1 Empordà
imagen 2 Empordà
imagen 3 Empordà
imagen 4 Empordà
imagen 5 Empordà

Entre les principals novetats hi ha la millora en la navegació. Ara, des del Menú horitzontal es podrà accedir a la Portada i també es podrà navegar fàcilment pels Serveis que ofereix l’app, així com tenir la informació d’última hora que es pot veure a «L’últim». Dins de les notícies hi navegació horitzontal que permet navegar entre els articles des del propi contingut, podent passar d’una informació a una altra ràpidament. A més, per fer l’experiència més fàcil i dinàmica, amb només punxar en el menú superior també es podrà consultar d’una ullada totes les seccions de l’app, podent navegar còmodament per elles i accedint així, als continguts que més s’adapten a les necessitats de cada lector. La visualització de notícies a portada també s’ha renovat, creant balcons de continguts per temàtiques en la portada de l’app adaptant-les als gustos dels usuaris i atenent a les seves necessitats informatives i de serveis.

La app Empordà que te irá perfecta en GIRONA

Esta maravillosa app desarrollada por DIARI DE GIRONA, S.A. es el útil que necesitas para disponer de la mejor información. Toda la información que quieras siempre a tu alcance.

Esta es una herramienta que hay que tener en el smartphone.

Estabas buscando una buena utilidad que resuelva tus necesidades en GIRONA. No busques mas ya que esta herramienta funcionando en tu teléfono android te dará lo que necesitas.

Esta app la han descargado 8 usuarios

La aplicación Empordà tiene una nota media de 4,3

¡Hazte con la herramienta Empordà en este momento!

Consiguete sin pagar nada esta aplicacion móvil de GIRONA y disfruta todas las características y elementos en tu mano.

Aplicación móvil Empordà

¿No te ha gustado? Elige otras herramientas de GIRONA para tu móvil