Esport3

Esport3 és l’aplicació del portal d’esports de TV3 i Catalunya Ràdio.

Esport3. App para GIRONA

Características de Esport3

Imagen 1 Esport3
imagen 2 Esport3
imagen 3 Esport3
imagen 4 Esport3
imagen 5 Esport3

Des d’aquesta aplicació pots consultar tota l’actualitat esportiva del moment i veure les imatges de tot allò que està passant en el món dels esports. Veure i escoltar tots els programes i les transmissions d’Esport3, TV3 i Catalunya Ràdio, i els directes exclusius per l’entorn digital. Consultar els resultats, classificacions i calendari d’un gran nombre de disciplines i competicions esportives. I participar i guanyar premis en els concursos dels diversos programes.

Esport3. El programa de Deportes en GIRONA que estabas necesitando

Consigue Esport3 para disponer de toda la información en GIRONA. El programa para teléfono te parecerá muy beneficiosa y seguro que te va de maravilla.

Hay muchas aplicaciones de Deportes para GIRONA relacionadas con el tema, pero esta es una de las más descargadas por lo que seguro que te puede funcionar.

Hay muchas aplicaciones de Deportes disponibles para instalar. Nosotros hemos probado las más útiles y te recomendamos las que mejor funcionan en GIRONA. Descárgate Esport3 y no busques más.

Esta app la han descargado 2.719 usuarios

La aplicación Esport3 tiene una nota media de 3,8

¡Descarga la app Esport3 en este mismo momento!

Instálate sin gastos esta aplicacion móvil de GIRONA y navega por todas las características y funcionalidades en tu dispositivo.

Aplicación móvil Esport3

Buscas algunas otras aplicaciones de GIRONA que seguro que te resultan útiles