IB3

Accedeix a tots els continguts d’IB3 amb el teu dispositiu: A la nostra App t’oferim totes les emissions en directe de la ràdio i la televisió.

IB3. App para GIRONA

Características de IB3

Imagen 1 IB3
imagen 2 IB3
imagen 3 IB3
imagen 4 IB3
imagen 5 IB3

Visualitza la teva sèrie, o programa i gaudeix del millor entreteniment de qualitat on tu vulguis. Segueix totes les transmissions en línea: esportives, concerts, festes populars, plens parlamentaris, rodes de premsa, etc. L’actualitat informativa, minut a minut, a IB3 Notícies per streaming en directe. Torna a veure i escoltar les edicions dels informatius d’IB3 Notícies per a estar al dia de l’actualitat en clau local, balear, nacional i internacional. Posa’t al dia del teu esport favorit amb les notícies esportives. Consulta la programació i les graelles. Accedeix al servei a la carta d’IB3 i recupera tota la programació que t’oferim a la ràdio i la televisió pública de les Illes Balears. Gaudeix dels capítols de les nostres sèries de ficció i documentals d’èxit que més t’agraden en tot moment, gràcies a la televisió a la carta. La programació del teu mitjà de comunicació públic de les Illes Balears: informació, entreteniment, cultura i esports t’acompanyen allà on tu vul

La aplicacion IB3 que te ayudará en GIRONA

Esta estupenda app programada por IB3 Televisió será el programa necesario para no perderte nada. Toda la info que requieres siempre accesible.

Podría ser que la aplicacion para Android de IB3 Televisió es algo confusa, aunque se olvida rápido porque ofrece utilidades muy interesantes.

¿No has encontrado la utilidad que querías? Descarga IB3 para GIRONA que seguro que te funciona muy bien. Seleccionamos para tí las mejores aplicaciones en cada municipio para que te resulten útiles.

Esta app la han descargado 165 usuarios

La aplicación IB3 tiene una nota media de 3,0

¡Instala la app IB3 y no te pierdas nada!

Instálate libre esta utilidad móvil de GIRONA y benefíciate de todas las características y funciones en la palma de tu mano.

Aplicación móvil IB3

Quieres mas aplicaciones de GIRONA que te pueden gustar