RAC1 Oficial

Descarrega’t de franc l’aplicació oficial de RAC1, des del dispositiu que prefereixis, i gaudeix en tot moment de la millor informació i de les noves funcionalitats que t’oferim: – Escolta RAC1 en directe – Segueix en directe els partits de Segona Divisió i altres esdeveniments esportius per RAC 1, el segon canal exclusivament digital de RAC1 – Escolta i descarrega’t els podcasts íntegres de cada programa i de les seccions que més t’agradin – Escolta i descarrega’t els podcasts de contingut exclusiu de RAC 1 – Comparteix tot l’àudio de RAC1 i RAC 1 a les xarxes socials i envia l’àudio al teu televisor intel·ligent o altaveus intel·ligents – Rep notificacions amb alertes d’interès i contingut destacat de RAC1 – Tingues la graella sempre actualitzada amb la programació de RAC1 – Coneix al detall tots els programes de la nostra emissora de ràdio – Accedeix a la teva àrea personal per gestionar les descàrregues i els podcasts desats o que hagis deixat a mitges – Disposa de la funció alarma-despertador i temporitzador.

RAC1 Oficial. App para GIRONA

Características de RAC1 Oficial

Imagen 1 RAC1 Oficial
imagen 2 RAC1 Oficial
imagen 3 RAC1 Oficial
imagen 4 RAC1 Oficial
imagen 5 RAC1 Oficial

Ara pots despertar-te amb els programes de RAC1. I si ets dels que se’n van a dormir escoltant la ràdio, pots programar el temporitzador perquè s’apagui automàticament passat el temps que decideixis. Connecta amb la nostra aplicació i sigues part del «Tots som 1» Aquesta aplicació tracta dades personals com, per exemple, les dades de navegació. A l’entrar en l’aplicació podràs configurar les teves preferències de privacitat, que després podràs modificar en qualsevol moment accedint a les opcions de menú El meu RAC1. Per a més informació consulta la nostra Política de Privacitat a https://www.rac1.cat/politica-privacitat

La aplicacion RAC1 Oficial que mejor te puede ir en GIRONA

Descarga RAC1 Oficial para tener todos los detalles importantes en GIRONA. La aplicación para teléfono te resultará utilísima y seguro que te ayuda.

Con seguridad esta sea una de las aplicaciones más poco conocidas de Noticias y revistas en GIRONA, pero seguro que cuando la pruebes no querrás olvidarla.

Hay muchas aplicaciones de Noticias y revistas disponibles para probar. Nosotros hemos probado las más utilizadas y te recomendamos las que van mejor en GIRONA. Consigue gratis RAC1 Oficial y no busques más.

Esta app la han descargado 3.762 usuarios

La aplicación RAC1 Oficial tiene una nota media de 2,6

¡Obtén la utilidad RAC1 Oficial ahora!

Descargate gratuitamente esta utilidad móvil de GIRONA y maneja todas las características y funciones en la palma de tu mano.

Aplicación móvil RAC1 Oficial

Quieres mas apps de GIRONA que te pueden gustar